Winters Studio Design

studio-design-mos

This modern studio is based upon an expanded loft design relocated to the countryside. The art studio serves as a place for both drawing and painting as well as providing for the amenities of storage, cooking, cleaning, and reading.

In order to move freely within the space it was necessary to maximize the structure’s horizontal openness, and in my opinion, Mos Architects nailed it by creating a column free interior, a space that flows uninterrupted by structure.

studio-design-mos

studio-design-mos

A central, cubicle element provides for all required amenities in defining a kitchen area for dining and a reading space with a wall-sized library – all incorporated within the inner, box-like structure.

studio-design-mos

studio-design-mos

studio-design-mos

Link

Published on by .


share with friends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>